sundaymorning.punt.nl
Kinderen geen bezwaar
Gelijk maar een verslagje van gisteren: Vrijdag 16 Januari. De dag waarop Feike en Ik na schooltijd naar Hilversum vertrokken, onder zachte dwang had ik Feike meegevraagd naar het Mekka van Media-land. Omdat hier de opnames van Kinderen geen Bezwaar gehouden zouden worden. En aangezien ik alle afleveringen al wel eens gezien heb, leek het me wel eens leuk alles in levende lijve te aanschouwen.
Vandaar dat wij gebroederd te trein in stapten, en na vele lachtranen weggepinkt/koeit te hebben, en aardig wat gezondheidsgrapjes later stonden we dan ook op Hilversum, en was ik van stresskip alweer in Femke veranderd.
 
Na wat lasagna -wat geen lasagna was- gegeten te hebben in centrum voor beeld en geluid doken we studio 19 van het grote mediapark in. Daar werden we voorbereid op wat zou gaan komen. Ook kregen we een fotokaart mee voor eventuele handtekeningen. Toen de studio in! En daar bleek inderdaad dat het huis van 2 verdiepingen hoog, vrolijk als losse stukjes op de begane grond stond. En ook de tuin bleek een poster met wat plastic plantjes ervoor. Maar man, wat is het leuk om alles van zo dichtbij te volgen; de cameramensen die weerspiegelen in de ramen, de acteurs vlak voor/nadat een scene begint, de versprekingen of het kwijtraken van de tekst. Daar zou ik elke week wel naar kunnen kijken. Ook een wandelingetje na de opname door het decor is erg grappig, de keuken die helemaal uit elkaar te vouwen/verschuiven is, een trap zonder bovenverdieping. En ook de acteurs die tussen de scenes en ervoor/erna vrolijk rondwandelen: I like it!
Jammer dat Hilversum niet naast de deur ligt, anders was ik er elke dag wel binnengestapt! Het bijzondere is zelfs: Dat we de terugtocht met de allerlaatste treinen zijn teruggereden, zonder ook maar 1 keer de fout in te gaan! -Dit zegt meer over Feike's te relaxtheid, stresskipbestendigheid en talent voor borden lezen, dan over mijn a-relaxte, stresskipperige, racegedrag.-

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl