sundaymorning.punt.nl
Joseph: Beter dan het allerbeste.
Gisteren was het zover: De dag waar ik iedereen al gek over gezeurd had: JOSEPH. En niet zomaar Joseph, Joseph met FREEK BARTELS. Lotte, Do, Nikki en Ik stonden als die-hard fans om half 4 bij de artiesteningang te wachten. We werden weliswaar uitgelachen door Amphion-personeel, Maar het was het allemaal waard.
De regen hielp onze look naar de vinketering, en niemand durfde de heren aan te spreken. Moest ik het maar weer opknappen: Als eerste Matthijs, Lotte en Ik er op af... En Hij is knapper in het echt, en helemaal niet verwaand (zo vond ik hem nl overkomen...) Vervolgens Robin die in de regen heeel vrolijk reageerde met HALLOOO DAMESSSS. Eerst Nikki en ik op de foto, waarna Robin vroeg aan Lotte en DO: Willen jullie ook nog op de foto? DO: 'Nou vooruit, omdat je 't vraagt'. Rene van Wegberg zagen we helaas te laat om haar aan te spreken, zelfs mijn wanhopige: "RENE!" mocht niet baten. Freek reageerde een beetje stug met "Eerst even m'n tas binnen zetten". Dit resulteerde in een halfuurtje wachten, wat bijna teveel was voor Do en Nikki: Dus die liepen zo de artiesteningang binnen. Terwijl Lotte en Ik de die-hard-willen-wachters bleven staan. Het gevolg: Nikki en Do botsten zo ongeveer tegen Freek op: Hij wilde net naar buiten komen. Ik zou geen Femke geheten hebben als ik er een stomme opmerking uitgegooid zou hebben tegenover Freek. Freek: "Goh, wat zijn jullie allemaal zo natgeregend". Femke: "Jah, we staan hier dan ook al een hele tijd". Ai...

De voorstelling was prachtig: Op de 2e rij, plekken aan de zijkant. WAUW! Freek heeft een onwijs mooi lichaam, geweldige uitstraling, prachtige zing en weet zijn emotie tot in elk vezeltje te uiten. Prachtig! Ook Rene was onwijs goed met haar prachtige stem. Trouwens, over de rest van de cast valt ook geen slecht woord te zeggen: Een onwijs mooi voorstelling, die tot in de kleinste details geperfectioneerd is.

In de pauze kennis gemaakt met een stel ouderen, die net zo enthousiast waren als wij, en na afloop nog een Handtekening van Freek gescoord: Op de CD, die nu al helemaal grijsgedraaid is. Ik wil nog 100 keer!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl