sundaymorning.punt.nl
Get cha' head in the game
Well. That was the weekend. Dus nu is het tijd om te beschrijven hoe leuk het was.
Let's start at the very beginning. Na een week van flierefluiten, werken en andere leuke dingen doen, was het musicaltime!
Zaterdag was Joseph aan de beurt: Het verjaardagscadeautje van mijn pa. Zodat ik Freek voor de tweede keer in levende lijve kon aanschouwen.
En hij was weer goddelijk. WAUW! Ook Renee van Wegberg en René van Kooten waren aanwezig. Dus ik was de hele dag in heaven.
Na de voorstelling Hein nog even gesproken, de rest was helaas al vertrokken. Dussss, goed excuus om snel nog een keer te gaan AU'en :).
Vrijwilligers, die mee willen?! Haha.
Zaterdagavond laat thuis, zondagochtend vroeg uit huis. Vandaar dat Kelly en ik om 10 uur al op het station van Vorden stonden, om een kapotte kaartjesmachine te aanschouwen.
op dat moment was het grappig, bijna net zo grappig als het moment dat de trein voor onze neus wegreed. Met de gemeenlachende conductrice die wist dat we die trein moesten halen er in. 
Anyway, een lichtelijk gestresste Femke, een koffiedrinkende Kelly en een bus die 5 minuten voor aanvang van de show arriveerd later, zaten we dan toch vrolijk met ons High School Musical vlaggetje te zwaaien.
Lichtelijk kinderlijk in het begin, en ontzettend leuk swingend en nice aan het eind. Alle High School Musical hits blijven weken in je hoofd zitten, totaal niet erg, aangezien de cast die deze liedjes brengen en het ´way-over-the-top'-gehalte van deze musical ontzettend amusant zijn.
Vandaar dat we ter plekke besloten met Lotte en Do om nog een voorstelling te wachten. Zodat we daarna onze kersverse 'helden'op de gevoelige plaat kzouden kunnen vastleggen. Of nouja, wachten. Meer stadten, en behalve warme choco, roze koeken, marshmellows en chocolate chip cookies ook nog onnuttige aankopen te doen.
Als diehard-AU'ers stonden we weer klaar om de rups te spotten. Om hottie Jaap'Troy'Strijker van dichtbij te bekijken, net als de coach, de coole DJ Stephan Holwerda en een aantal andere castleden.
Thank God, ging de terugweg in 1 keer goed. En waren we alweer veel te snel back in town. Anyway: we had fun.
Much fun.

 

 
 
 

En nu: vandaag de dag bevind ik mij in Eindhoven. Op de kamer van grote broeder. Na een middagje winkelen zonder geld, maar mét broeder+vriendin, broertje (en nu sta ik helemaal in de schulden I guess....:)), en we shall see wat de avond ons brengt. We hebben in ieder geval al lekker gekookt. (lees: salade gemaakt, en patatten gehaald).

Om nog even af te sluiten met een heleboel shoppingdetails. Aankopen @ Amsterdam: grijs shirtje, zwart shirtje, cute bloemenjurkje, grijs rokje, zwart bloemenrokje, groene blazer, superleukblauw shirtje,  cd van sunset boulevard. kortom zéér geslaagd.
Aankopen @ Apelendoorn: Dat Kelly een slechte invloed op mij heeft (en vice versa) is meer dan duidelijk. Maar dat ik thuis zou komen met 5 LP's*(!) en een dubbelCD van Elvis Presley thuis zou komen, had ik nooit kunnen raden. Aankopen @ Eindhoven: cd van Vera Mann, cd van het Youp van het Hek, cd The best of Andrew Lloyd Webber, DVD van Kasper van Kooten,  DVD-box van prison break, DVD Idols in concert (haha, wansmaak I know) en een DVD van Rooyackers kamps en kamps.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl