sundaymorning.punt.nl
Fotoshoot Pattie Koot
Sommige mensen winnen nóóit iets. Aldus de personen zelf. (Meestal omdat ze nooit aan winacties of iets dergelijks mee doen, maar dat terzijde.) Zo'n persoon ben ik dus niet. Ik win aardig geregeld wat moet ik bekennen. Een dvd, een Cd, een Shirtje, een Mamma-Mia Strandset, een Make-up-Setje, en zo kan ik nog wel een aantal dingetjes opnoemen die ik eens gewonnen heb. Maar afgelopen week heb ik toch wel de allerbeste prijs ever gewonnen! Namelijk: Een Fotoshoot+Kaartjes voor de Musical Petticoat in Carré!
 
Samen met twee vriendinnen mocht ik vorige week donderdag naar de Artiesten-ingang van Carré komen, waar we werden opgewacht door een medewerkster. Als eerste mochten we een kijkje nemen achter de schermen: Alle Kledingrekken, Decor, Rekwisieten, ruimtes voor de Pruiken, Make-up, 'Quick-Changes', overal mochten we kijken. Vervolgens werd er wat gedronken in de Artiestenfoyer, maakten we kennig met de fotograaf van Carré en vervolgenden we onze tocht naar een ruimte waar alle kleding gemaakt en gewassen werd. Daar kregen we onze Petticoats aan. Roze voor mij, Lot mocht in het groen en An kreeg de paarse jurk van Rosalie aan. Nog eventjes zoeken naar de juiste schoenen, maar nadat ik de muiltjes van Chantal Janzen aan mijn voeten had geschoven, wandelden we richting de zaal van Carré.
 
Daar was Rosalie de Jong bezig met repeteren voor de Rol van Patricia Jagersma, samen met onder andere dancecaptain Kok-Hwa Lie. Na een tijdje toegekeken te hebben, was daarna het moment dat wij het podium op mochten stappen. Een kwartier lang werden er foto's gemaakt in onze Pattie en de Petticoats houdingen. Daarbij geholpen door opmerkingen van Kok-Hwa en Rosalie. Super-Super-Vet!
 
De voorstelling 's Avonds was de Regionale Premiére, dus de zaal zat wederom vol met bekende mensen als Ron Brandsteder, Mies Bouwman, Oren Schrijver, Willeke Alberti, Pia Douwes en verschillende mensen van de Pers. De voorstelling zelf was wederom Geniaal! Wel was er een technische storing bij het begin van de tweede acte: Hajo Bruins begon met zingen, maar stoptte vrijwel na drie zinnen al, omdat het doek niet omhoog wilde. Chantal Janzen verzorgde in de daarop volgende dertig minuten voor de nodige afleiding met een stand-up comedy show. En my God: Dat heeft de zaal geweten ook! Als je van de voorstelling zélf nog geen kramp in je kaken krijgt van het lachen, had je dat na Chantal's Stand-up zeker wél!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl