sundaymorning.punt.nl
Love, Peace and Hair.
Had ik mijn liefde voor de site vakantieveilingen al eensuitgesproken? Bij deze; Ik hou van vakantieveilingen. Het is lichtelijk zenuwslopend de laatste seconde dat eer veiling online staat; 'Krijg je de aanbieding, of krijg je hem niet?!' Maar als je eenmaal voor heel weinig geld een mooie plek in het theater hebt weten te bemachtigen, krijg je toch een behoorlijke waardering voor deze goede uitinding.
 
Zo zaten Lott en ik zaterdag in Ahoy Rotterdam. (en met ons nog hele vele mensen, die zichzelf in dezelfde metro's, trams en treinen wilden proppen. Behoorlijk druk dus. De gekleurde glitterpruiken schitterden je tegemoet). We gingen namelijk naar HAIR de Musical. Love, Peace and Happiness.
 
En love, peace, drugs, flowerpower en Happiness it was. Eigenlijk zit er heel weinig verhaallijn in deze musical, het is vooral genieten van alles wat er om je heen gebeurt. In het begin stroomden de Hippies al vreemden knuffelend, kussend, huppelend, klappend en rokend het publiek in. Deelde wild trekjes van 'Joints' uit, gingen op de grond liggen of maakten even kennis met nieuwe mensen door bij ze op schoot neer te ploffen. Heel interessant allemaal, maar daarna werd het tijd voor het echte werk.
 
De cast was speciaal vanuit London (West-End cast) over komen vliegen om eventjes de prachtigste stemgeluiden tevoorschijn te toveren. Want -My God- wat kunnen die mensen zingen. Alle bekende nummers als 'Hair, Aquarius, I got life,Easy to be hard en let the sun shine in kwamen voorbij. Dat laatste nummer werd ten gehore gebracht tijdens een begrafenis, wat echt een kippenvelmomentje opleverde. De liedjes kreeg je na afloop van de voorstelling dan ook niet meer uit je hoofd. Lastig. Maar ach; met een warm lentezonnetje op je bol en nog dertig andere mensen die heel subtiel ook een Hair-nummer mee neurieën, is het toch niet zo'n heel grote ramp. Dus ik zing nog éénmaal: Let the sun shine! :)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl