sundaymorning.punt.nl
Verslag: opnames BNN prgramma: ‘Doe maar normaal’

Het mailtje van BNN in m’n postvak was de oorzaak van de tocht richting Hilversum: Of ik bij de opnames van Doe maar normaal (een programma van BNN) wilde zijn. Femmy, Nikki en Aniek verzameld als vrijwillige slachtoffers, en daar stonden we dan: zondagochtend , afgezet op station Arnhem dankzij Femmy’s vader. Daar hebben we kaartjes  Met korting gehaald (korting was voor maar officieel 1 persoon bedoeld… Jammer dan: Ik was de enigste die dat toe wilde geven: Het resultaat: 4 kaartjes met korting…) Nu weten we gelijk hoeveel invloed ik wel niet heb… Lang leve het onderhoud van de NS: overal waar wij langs moesten, was de NS bezig aan het spoor, vandaar dat we ook aardige tijd in de bussen doorgebracht hebben. Eerst foto’s gemaakt op station Arnhem, ontbeten met een Hamburger (de rest met een chemische milkshake van meneer Burger King weggespoeld) Om vervolgens aan onze treintocht te beginnen…

We waren ruim op tijd, en we zijn dus mooi Hilversum ingetrokken om eens goed te winkelen. Rond kwart over 3 de tocht naar Blue Circle, voortgezet: het pand waar de opnames plaats zouden vinden, ook deze was sneller gevonden dan de routeplanner beschreven had.
  
 Binnen aangekomen werden we algauw voorgesteld aan: Jacco, de man die alles voor ons wilde regelen, na nog een tijdje wachten mochten we met volle polonaise de opnamestudiozaal in, wij zaten op de hoogste rij in het midden, en keken dus precies boven de camera’s uit! Perfect!
 Algauw werden de panelleden voorgesteld: Arie Koomen, Birgit Schuurmans op links met gast Thomas Berge, en op rechts Ruben van der Meer, Pepijn Lanen en gast Cees Geel. En natuurlijk waardige presentator Sander Lantinga.
  
 De opnames zelf vond ik erg leuk om een keer mee te maken, enkele hoogtepunten van de opname waren toch wel: Jamai+bodybuildersfamilie, De ‘rapper’, Het enge lachen van de kale meneren (Ruben&Cees), ook was de zogenaamde standaardgrap van Ruben geniaal geplaatst. Maar het hoogtepunt van onzinnigheid was toch wel: Opblaaspop. –Dat heeft Nikki mevrouw Hof dan ook wel laten merken..- ik ben benieuwd naar wat ze eruit geknipt hebben, want er zat erg veel leuks tussen! (nu maar hopen dat mijn gelach niet al te duidelijk hoorbaar is. In ieder geval: Ik vond de opnames erg-erg geslaagd. Nadat de heren Arie, Ruben, Sander en Pepijn met ons op de foto stonden werden we verzocht te vertrekken.
 Dit lieten we ons geen tweemaal zeggen, want ook onze magen waren al hevig aan het protesteren: Mister MC Donalds bood de uitkomst... Met onze 4 tassen vol MC Donalds producten liepen we richting station Hilversum, om vervolgens 4,5 uur later in doetinchem aan te komen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl